Öğrenci Kulüpleri

Günlük Yaşantımızda İkili İlişkiler ve Aşk

Günlük Yaşantımızda İkili İlişkiler ve Aşk / 14 Şubat 2020 / 14.00-16.00 / Küçük Konferans Salonu

Aşkın Gramatolojisi – Psk. Selçuk Çelik

-          Bu sunumda aşk; Androgenus, Eros, Psike mitleri odağında ele alınacaktır. Konunun biyokimyasal, nörofizyolojik temelleri ve semptomatik boyutu Aristotales, Kant gibi düşünürlerle ve Don Juan, Kzanova gibi karakterlerle birlikte karşılaştırmalı olarak okunacaktır. Aşk ile narsisizm ilişkisi soruşturulacaktır.

Günlük Yaşamda İkili İlişkiler – Psk. Dan.  Abdullah Bayazıt

-          Bu sunumda aşk; bağlanma, kaybetme korkusu, kıskançlık, saplantı odağında ve psikolojik açıdan ele alınacaktır. Öyküleme teknikleri kullanılarak duygu durum ve bellek ilişkisi analiz edilecektir.

Etkinlik Tarihi: 14.02.2020