Öğrenci Kulüpleri

V. Winter O Cup

Geleneksel Winter O Cup yarışının 5. yılında geçen sene olduğu gibi bu yılda üniversitemiz ev sahipliği yapıyor. Etkinlik Nişantaşı Üniversitesinin ev sahipliğinde Oryantiring Kulübü ve Nişantaşı Üniversitesi BESYO'nun katkıları ile gerçekleşecektir. Harita ve pusula ile yön bulma sponsoru olan oryantiring sporunu tanıtmak ve geliştirmek, aynı zamanda Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurt dışından gelecek olan sporculara kaliteli bir oryantiring deneyimi yaşatmak amaçlanmaktadır. Etkinlik üniversite kampüsümüz içerisinde gerçekleşecektir.

Etkinlik Tarihi: 02.02.2020