Öğrenci Kulüpleri

Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Toplantısı

Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri tarafından 25 Ekim Perşembe günü Büyük Konferans salonunda “ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Toplantısı” düzenlenmiştir.  Özellikle hazırlık ve birinci  sınıfların ilgi gösterdiği etkinlikte yirmi bir kulüp ve  topluluk;  kısaca kendilerini tanıttı, sonrasında  bu zamana kadar yaptıkları çalışmalardan örnekler ile birlikte  yeni dönem projelerini anlattı. Öğrenciler  iş hayatı öncesinde kulüplerin yaptığı gönüllülük esasına dayalı  faaliyetlere katılarak tecrübe kazanabilecek, sosyalleşebilecek ve eğitim sürelerini daha aktif geçirebilecekler. Öğrenciler kulüplerin yapmış olduğu bu etkinliğe katılarak kendileri için en uygun kulübün hangisi olduğuna daha kolay  karar verebilme imkanına sahip oldular.

Yayın Tarihi: 25.10.2018 - 14:54:43